Palvelut

 

Palveluvaihtoehtojamme on useita, joista ammattilaistemme avulla löytyy juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto. Ammattilaisemme tekevät tarveanalyysin, jonka perusteella valitsemme yksilöidyn ratkaisun teidän tarpeisiinne ja suunnittelemme laite- ja tuotevalikoiman. Alla lyhyesti eri palveluvaihtoehdot.

 

Täyspalvelu

Automaattiin toimitetaan sovitut tuotteet kuin myös kaikki muut taukohetkeen tarvittavat aineet ja tarvikkeet kuten kupit, lusikat, servetit, pikkuleivät jne. Rapid Vending vastaa automaatin huollosta.

 

Kahvipalvelu

Rapid Vending tarjoaa asiakkaalle vaivattoman taukopalvelun tarjoten kaiken olleellisen asiakkaan tarvitseman tarjotakseen omille asiakkailleen ja henkilöstölle virkistävän taukohetken. Rapid Vending huolehtii teknisen huollon ja varaosat. Asiakas itse täyttää ja puhdistaa automaattia päivittäin ja tilaa tarvittavat raaka-aineet.

 

Huoltopalvelu

Asiakas omistaa laitteen, jonka teknisestä huollosta Rapid Vending vastaa. Palvelu kattaa vikojen arvioinnin, korjauksen, varaosien toimituksen ja asentamisen sekä toimintatarkastukset.

 

Pesuhuoltopalvelu

Puhdas automaatti on maukkaan kahvin tae. Kanssa solmittu pesuhuoltosopimus takaa asiakkaan omistaman automaatin puhtauden ja toimivuuden.